Select Page

Verwachting huizenmarkt lange termijn

De afgelopen 10 jaar trokken steeds mensen richting stedelijk gebied, vooral in de randstad groeide het aantal inwoners vors. Zet deze trend zich voort?

Nieuwe financiële crisis op komst

In maart dit jaar keerde de VS de rentecurve om. Dat is een van de belangrijkste waarschuwingssignalen dat een recessie op komst is. Dit is in het verleden meerdere malen gebleken. Wat houdt dit precies in?

Hoe kan je geld verdienen met beleggen

Beleggen lijkt heel makkelijk. Toch is een gedegen onderzoek belangrijk om rendement te genereren. Want als je hier niet écht mee bezig bent, dan loert het gevaar dat je verlies gaat maken. Het klinkt allemaal heel voor de hand liggend. Toch is dit een belangrijke voorwaarde voor groei. Want als je hier niet écht voor openstaat, dan loert het gevaar dat je kapitaal in rook opgaat.

8 tips om te investeren in grond

Wil je investeren in grond dan zijn er vele factoren waar je rekening mee moet houden. In dit artikelen zullen we de belangrijkste aspecten bespreken met betrekking tot investeren in grond.

Waar beleggen millennials in?

Over twee jaar zijn millennials de belangrijkste en koopkrachtigste generatie consumenten. De prognose is dat millennials in 2020 een gezamenlijk inkomen hebben van ongeveer 140 miljard. Hoe en waar gaan de millennials in beleggen?

Wanneer kan ik met pensioen? Pensioenkorting dreigt in 2019

Al sinds de financiële crisis die begon in 2007 hebben pensioenfondsen het lastig om hun klanten volledig uit te betalen. Onlangs kwam de Nederlandse bank met nieuwe cijfers die ons weer wat wijzer heeft gemaakt met betrekking tot de pensioenen.

Het investeringsklimaat in Nederland onder de loep

Dat Amsterdam de populairste stad is om in te investeren in Nederland was al wel bekend. In Europa maakt Amsterdam inmiddels ook haar opkomst. Op dit moment neemt Amsterdam de derde plek in. Zo laat Amsterdam onder andere Frankfurt en London achter zich. Het grootste deel van deze investeringen belandt in de vastgoedsector

De huizenmarkt in Amsterdam: Er moet meer worden gebouwd

De gemeente Amsterdam moet veel meer vaart maken met de nieuwbouw van woningen. Door de schaarste die nu ontstaat lopen prijzen van woningen in de hoofdstad ongewenst hoog op. Dat zegt een breed scala aan partijen tegen Het Financieele Dagblad. Van bouwer, makelaar, ontwikkelaar, belegger tot corporatie. We doen wat we kunnen, reageert de gemeente verwijzend naar de plannen om de komende 10 jaar 50.000 nieuwe woningen te realiseren.

Share This