Select Page

Hoe werkt het?

Milanium is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van grondproposities waar mogelijk woning- industriebouw kan plaatsvinden. Onze projecten zijn gelegen door heel Nederland en wij kunnen u helpen met het vinden van een geschikte kavel. Een investering in grond kan een interessante aanvulling op uw investeringsportefeuille zijn.

Kosten agrarische grond

U koopt een gunstig gelegen perceel agrarische grond. Hiernaast ziet u de prijsontwikkeling van agrarische grond vanaf 2012 tot en met 2019. Met gunstig gelegen grond bedoelt Milanium gronden waarvan de verwachting is dat deze mogelijk ontwikkeld worden.

 

Huishoudens nu en later

In het kaartje hiernaast wordt duidelijk waar op dit moment de grootste vraag naar woningen is, gebaseerd op de toename van het aantal huishoudens. In de rode gebieden is de vraag naar nieuwe woningen het hoogst is.

Kosten bouwkavels

Vergelijk de grafieken van de gemiddelde prijs van agrarische grond en bouwkavels met elkaar. Uit deze gegevens van het kadaster blijkt dat de gemiddelde prijs van een bouwkavel ruim 70 keer hoger ligt dan die van agrarische grond.

Gratis afspraak met een adviseur of meer informatie

Wilt u persoonlijk advies of het kopen van grond iets voor u is? Maak een gratis afspraak door ons te bellen of te mailen óf vraag de digitale brochures aan.

> Contact

 

Goed om te weten

Beleggen buiten AFM toezicht

Een organisatie staat onder toezicht van de AFM als er sprake is van een beleggingsobject. Volgens de wet is dat niet het geval, doordat de koper zelf verantwoordelijk is voor het beheer van zijn kavel. Hierdoor staat Milanium niet onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en is Milanium evenmin vergunningsplichtig ingevolge de Wet op Financieel Toezicht (WFT).

Lees verder