Select Page

Hoe werkt het?

Milanium is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van strategisch gelegen grond en kan je helpen met het vinden van een geschikte kavel. Een investering in grond kan op jouw beleggingsportefeuille een krachtige aanvulling zijn.

Kosten agrarische grond

Je koopt een gunstig gelegen perceel agrarische grond.

Hiernaast ziet je de prijsontwikkeling van agrarische grond vanaf 2012 tot 2018. Met gunstig gelegen grond bedoelt Milanium gronden waarvan de verwachting is dat het in de toekomst bouwgrond wordt.

 

Huishoudens nu en later

Een investering in grond kan op jouw beleggingsportefeuille een krachtige aanvulling zijn. In het kaartje hiernaast wordt duidelijk waar op dit moment de grootste vraag naar bouwgrond is, gebaseerd op de toename van het aantal huishoudens. De rode gebieden zijn dus de meest strategische voor het doen van een investering in agrarische grond

Kosten bouwkavels

Vergelijk de grafieken van de gemiddelde prijs van agrarische grond en bouwkavels met elkaar. Uit deze gegevens van het kadaster blijkt dat de gemiddelde prijs van een bouwkavel ruim 70 keer hoger ligt dan die van agrarische grond.

Gratis afspraak met een adviseur of meer informatie

Wil je persoonlijk advies of het kopen van grond iets voor jou is? Maak een gratis afspraak door ons te bellen of te mailen óf vraag de digitale brochures aan.

> Contact

 

Goed om te weten

Een organisatie staat onder toezicht van de AFM als er sprake is van een beleggingsobject. Volgens de wet is dat niet het geval, doordat de koper zelf verantwoordelijk is voor het beheer van zijn kavel. Hierdoor staat Milanium niet onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en is Milanium evenmin vergunningsplichtig ingevolge de Wet op Financieel Toezicht (WFT).

Lees verder

Share This