Select Page

Grootste winkelcentrum opent zijn deuren in Leidschendam

Mar 18, 2021

Het grootste en meest luxe winkelcentrum van Nederland is donderdag 18-3-2021 in zijn geheel opengegaan. Een deel van het winkelcentrum  is enkele jaren terug al opgegaan. Het winkelcentrum heeft de naam Westfield Mall of the Netherlands gekregen, heeft een oppervlakte van 117.000 M2 en ligt in Leidschendam.

De initiatiefnemer van het winkelcentrum is Unibail-Rodamco-Westfiel. Unibail-Rodamco-Westfield is de grootste Europese beursgenoteerde vastgoedbeleggingsmaatschappij. Volgens directeur Bart van Twillert van Unibail-rodamco-Westfield is het winkelcentrum bedoeld als belevingswereld. De afgelopen jaren stak de beleggingsmaatschappij 630 mln in het winkelcentrum in Leidschendam en telt ongeveer 280 winkels en restaurants. Ongeveer 90% van de winkels zijn verhuurd. In verband met een coronavirus was er van een groot openingsfeest geen spraken. Ook kunnen door het coronavirus bezoekers niet spontaan naar de winkelcentrum toegaan. Zo moeten consumenten minstens vier uur van tevoren een tijdslot boeken. Wanneer de coronamaatregelen voorbij zijn kan winkelcentrum in Leidschendam optimaal functioneren.

 

Bekijk ook deze artikelen

Greenwashing duurzame beleggingsfondsen.

Greenwashing duurzame beleggingsfondsen.

Greenwashing duurzame beleggingsfondsen is een onderwerp waar regelmatig een artikel in de krant over verschijnt. Daarin komt vaak naar voren dat de AFM, die zijn zorgen uit over een groene bubbel en bedrijven die aan greenwashing doen.

Vooruitzichten woningmarkt: wijzigingen en nieuwe regels

Vooruitzichten woningmarkt: wijzigingen en nieuwe regels

Op Prinsjesdag zijn de fiscale voorstellen voor 2021 gepresenteerd. Deze voorstellen hebben invloed op de vooruitzichten van de woningmarkt in Nederland. Hieronder een overzicht van de belangrijkste fiscale regels die die minister van financiën heeft gepresenteerd.