Skip to content

Over Ons

Over Milanium

Grond is in Nederland een ideale investering. De vraag ernaar zal alleen maar toenemen en herbestemming voor woningbouw zal de prijzen verder opstuwen. Maar tot voor kort waren die aantrekkelijke vooruitzichten eigenlijk alleen weggelegd voor grote partijen. Daarom hebben we in 2016 Milanium opgericht. Het is onze missie om de basis te zijn voor een veilige financiële toekomst. Waarbij wij de markt open breken en breed toegankelijk te maken voor iedere investeerder. Wij helpen u om meer uit uw vermogen te halen.

Ons team

De Oprichter van Milanium is commercieel econoom. Hij heeft ruim tien jaar ervaring in de financiële wereld, waarvan het grootste deel binnen de markt van grondinvesteringen. Het team bestaat verder uit Paul Dijkstra, Hendrik van Veenendaal,  Mohamed Bouamour, Jay Jagesar en Vincent Warmenhoven.

We bieden u een complete dienstverlening met een compacte organisatie. Het belangrijkste contact heeft u met een van onze adviseurs. Wilt u vrijblijvend kennis maken of heeft u een vraag? Geef via de link hieronder uw gegevens op en we bellen u. Of bel naar 0294 758 090.

Gratis afspraak met een adviseur of meer informatie

Wilt u persoonlijk advies of het kopen van grond iets voor u is? Maak een gratis afspraak door ons te bellen of te mailen óf vraag de digitale brochures aan.

Belangrijk om te weten

Een grondaankoop via Milanium valt buiten het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Er is namelijk geen sprake van een beleggingsobject, maar om een investering waarvoor u zelf verantwoordelijk bent. Milanium verstrekt u volledige, betrouwbare en controleerbare informatie over de aangeboden projecten. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken.

 

Beleggen buiten AFM toezicht