Skip to content

Projecten grondaankoop

Milanium zoekt in heel Nederland naar kansrijke gebieden om landbouwgrond aan te kopen. Over elk project stellen we een uitgebreide informatiebrochure samen. Deze kunt u downloaden via de link onder de projectbeschrijvingen. U kunt ons ook bellen voor een exemplaar.

investeren-in-grond
Grond-kopen-Amsterdam

Project Amsterdam-Noord

De woningschaarste van Amsterdam hoeven we niet toe te lichten. Die is gigantisch en de verwachting is dat de bevolking nog sterk zal groeien, tot zo’n 1,1 miljoen inwoners rond 2040. De stad heeft dan ook besloten om te gaan bouwen in het buitengebied, met als belangrijke locatie Amsterdam-Noord. Hier heeft Milanium vijf zeer strategisch gelegen stukken land aangekocht, midden tussen gebieden die al door de gemeente en een grote belegger zijn aangekocht. Erfpacht zal hier niet van toepassing zijn, wat de percelen nog extra aantrekkelijk zal maken.

Vraag nu uw brochure aan.

Project Houten​

De gemeente Houten, vlakbij de stad Utrecht, is al decennia een groeigemeente en zal dit voorlopig blijven. De verwachting is een stijging van de bevolking naar zo’n 57.000 inwoners rond 2050. Tegelijk kost het veel moeite om aan de regionale vraag naar woningen te voldoen. Uitbreiding van de bebouwde kom met duizenden woningen, ligt om beide redenen in de planning. Milanium heeft vlak buiten de ringweg een groot perceel aangekocht. In de projectbrochure leest u waarom juist dit gebied kansrijk is voor herbestemming.

 

Vraag nu uw brochure aan.

Grond-kopen-Houten
Grond-kopen-Heerhugowaard

Project Heerhugowaard

De bevolking van Heerhugowaard groeit meer dan drie keer zo snel dan het gemiddelde in Noord-Holland. Rond 2050 zal het woongebied de omvang van een stad bereiken, wat de aantrekkingskracht verder zal vergroten. Volgens de structuurvisie van de gemeente zal het landbouwgebied daarom aangewezen worden voor woningbouw. Milanium heeft hier een strategische grondaankoop gedaan. Het perceel ligt vlakbij de huidige bebouwingsgrens.

Vraag nu uw brochure aan.

Project Sprundel

Sprundel is een dorp in de gemeente Rucphen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De komende jaren wordt er een groei in zowel de bevolking als het aantal huishoudens verwacht. In de Woonvisie van Sprundel is vastgesteld, dat er voor de periode 2018 –2023 267 woningen gebouwd moeten worden. Deze aantallen zijn door de huidige woningmarkt wellicht al achterhaald en zal mogelijk nog verder naar boven bijgesteld worden. Het aanbod van Milanium wordt in het bestemmingsplan aangemerkt van de gemeente Rucphen als ‘Zoekgebied verstedelijking’ en ‘Zoekgebied stedelijke ontwikkeling kernen’.

Vraag nu uw brochure aan.

Uitverkocht
Grond-kopen-Noord-Brabant-Sprundel

Regio Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 74.669 inwoners (30 april 2017, bron: CBS). Dit dynamisch stukje Nederland ligt in de metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Vraag nu uw brochure aan.

 

Wie de grond heeft,

heeft de macht.