Skip to content

Zo werkt het

Zo werkt een grondaankoop

Een grondaankoop is wat betreft het regelwerk een eenvoudige transactie. Maar het vraagt vanzelfsprekend om zorgvuldigheid. In onze brochure vindt u onze persoonlijke aanpak van A-Z helder beschreven. In het kort gaat het om de volgende vier stappen.

1. Lees meer over het aankopen van grond

Een goede eerste stap is het doornemen van onze brochure. Daarin vertellen we u meer over het investeren in grond. Ook het aankoopproces staat hierin helder en compleet beschreven. Het downloaden van de brochure is vrijblijvend.

2. Kennismaking en persoonlijk advies

U heeft interesse in een grondaankoop. De volgende stap is een advies op maat. We bellen u om  een persoonlijke afspraak te maken. Dit kan bij ons op kantoor plaatsvinden of op een locatie naar wens. We nemen in het gesprek uw verwachtingen en doelstellingen met uw vermogen door. Vervolgens adviseren we u over hoe grond een waardevolle en kansrijke aanvulling kan zijn op uw investeringsportefeuille. We geven u alle informatie om een doordachte keuze te maken.

3. Selectie en aankoop kavel(s)

Milanium biedt verschillende projecten aan, met elk een eigen profiel en toekomstverwachting. We helpen u om de beste kavel te selecteren. Vanzelfsprekend kunt u ook kavels van verschillende gemeenten combineren in uw grondportefeuille. Na uw besluit tot aankoop, stellen we de concept-koopovereenkomst op. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u die natuurlijk op elk moment stellen. De notaris stelt vervolgens de koopakte op. Na ondertekening draagt hij er zorg voor dat de grond op uw naam in het kadaster wordt bijgeschreven. U bent nu volledig eigenaar van het door u gekozen perceel.

4. Beheer van uw investering

Na uw aankoop heeft u er feitelijk geen omkijken meer naar. Milanium houdt u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen, zoals de grondprijs en politieke besluitvorming over de bestemming. Wilt de grond op termijn weer verkopen? Ook daar kunt u ons weer voor inschakelen.

Lees alles over het aankooptraject in onze brochure. Vraag hem kosteloos aan via de link hieronder.

Belangrijk om te weten

Een grondaankoop via Milanium valt buiten het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Er is namelijk geen sprake van een beleggingsobject, maar om een investering waarvoor u zelf verantwoordelijk bent. Milanium verstrekt u volledige, betrouwbare en controleerbare informatie over de aangeboden projecten. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken.

 

Beleggen buiten AFM toezicht

Lees verder