Skip to content

Missie

Milanium wil dé basis zijn voor een veilige financiële toekomst

Visie

Milanium wil de grondmarkt breed toegankelijk maken

Locaties met toekomst

Via Milanium kunt u investeren in landbouwgrond die in de markt ‘warm’ wordt genoemd. Dat wil zeggen dat toekomstige herbestemming voor woning- of industriebouw op middellange tot lange termijn in de verwachting ligt. Dat is een wereld waar gemeentes, overheden, projectontwikkelaars en institutionele beleggers al honderden jaren hun kapitaal mee opbouwen. Deze partijen zien landbouwgrond als een solide lange termijn belegging met een laag risico, die voor spreiding zorgt in hun mix van aandelen, obligaties, valuta en overig vastgoed.  Door onze missie, visie en vier troeven hebben wij het investeren in grond Laagdrempelig en glashelder gemaakt.

Wij leveren maatwerk

We leveren maatwerk

Wij leveren maatwerk

Een investering gaat gepaard met een persoonlijk advies. Wij beginnen met een gedegen inventarisatie van uw ervaring en verwachtingen. Op basis daarvan brengen wij een advies uit. Aan de hand van het advies helpen we u bij het selecteren van een geschikte kavel en begeleiden wij u door het hele aankoopproces.

Geen omkijken naar je investering

Geen omkijken naar uw
investering

Geen omkijken naar uw investering

Een grondaankoop is een investering waar u bijna niets aan hoeft te doen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld vastgoed. En het regelwerk, regelen wij. We informeren u helder en compleet over onze projecten. Het administratieve traject van de aankoop verzorgen we samen met onze notaris. Over de prijsontwikkeling houden we u periodiek op de hoogte.

Aantrekkelijke prijs

Aantrekkelijke prijs

Aantrekkelijke prijs

U betaalt ons uitsluitend een laag provisiepercentage, we rekenen geen aanvullende kosten. Het gaat immers om uw toekomstige winst.

Persoonlijke nazrog

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Natuurlijk heeft u vragen. Misschien nu al. Bel ons gerust voor meer informatie of kom langs op ons kantoor in Almere. We leiden u ook graag persoonlijk rond bij de projecten. Ook na uw grondaankoop kunt u ons altijd bellen. Lees meer over onze aanpak in de brochure.

Wie de grond heeft,

heeft de macht.

Ontdek meer met Milanium

Belangrijk om te weten

Een grondaankoop via Milanium valt buiten het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Er is namelijk geen sprake van een beleggingsobject, maar om een investering waarvoor u zelf verantwoordelijk bent. Milanium verstrekt u volledige, betrouwbare en controleerbare informatie over de aangeboden projecten. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken.

 

Beleggen buiten AFM toezicht